Skip to content

C-Vitaminos kezelés + Ajándék Lift-roll akció

Ajándék Lift-Roll

A C-vitamin nagyító alatt és Lift-Roll technólogia a kezelés kiegészítésében

🍋🍊C vitaminos bőrmegújító kezelésMinden C vitaminos kezekéshez ajándék Lift-Roll kezelés jár!🎁🎁

Foglalj most és használd ki ezt a nagyszerű akciót!

🎁Az akció október 31-ig él.🎁

A C-vitamint más néven aszkorbinsavnak nevezik mely egy vízben oldódó vitamin, erős antioxidáns. A C-vitamin fontos szerepet játszik a szabadgyökök semlegesítésében.

Az aszkorbinsav fontos szerepet játszik a biokémiai folyamatokban, kollagén szintézisben is. Felgyorsítja az egészséges kollagén termelést, befolyásolja a melanin képződését, a meglévő pigmentfoltokat halványítja.

A C-vitamin felszívódik a bőr legmélyebb rétegeibe és sokoldalúan fejti ki hatását. Segíti az egyenletes tónusú bőr kialakítását.

Mi is az a szabadgyök?

A szabadgyökök károsítják a bőrt. Felelnek a bőr rugalmasságának elvesztéséért, érdessé teszik a bőrt és a legfontosabb, hogy nagyban hozzájárulnak a bőr gyors öregedéséhez. A szabadgyökök akár rákkeltő elváltozásokért is felelhetnek.

A kollagén szintézis

A legnagyobb fehérje az emberi szervezetben. A bőr egyik legfontosabb összetevője ez a rostos fehérje. A bőr építésében és a bőr karbantartásában fontos kulcsszerepet játszik. A C-vitamin hiányában a kollagén nem tud képződni ezért jellegzetes rostos szerkezetét elveszti ennek következtében pedig a bőr elveszti rugalmasságát.  A C-vitamin kitüntető szerepet játszik hiszen a kollagéntermeléshez szükséges lizil- és prolilhidroxiláz működéséhez elengedhetetlen megfellelő mennyiségű C vitamin nélkül.

Hogy jut a szervezetünkbe C-vitamin?

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin. A C-vitamin nem tud raktározódni a szervezetünkben, ezért be kell juttatni nap mint nap a szervezetünkbe élelmiszerből, vitaminokból valamit helyi alkalmazásban kozmetikai krémek formájában.  A HL Cosmetik C the Succes termékcsalád tökéletes választás lehet mert C vitaminban gazdag könnyű textúrájú hidratáló és feszessítő prémium minőségű termékcsalád.

Pigemnetfoltok és a C-vitaminos kezelés

A C-vitamin fontos szerepet játszik a melanin kontrollálásában és csökkenti a túlzott mértékű pigmentfoltokat. Jótékony hatása, hogy a pigmentfoltokat halványítja.  A C-vitamin képes akadályozni  a Tyrosinase enzim működését, ami a pigmentációért felelős

Sose feledkezzünk el a fényvédelemről se mindig használjunk, fényvédőket( itt olvashatsz a fényvédelemről )

C-vitamin tárolása kozmetikumokban

A C vitaminnal kapcsolatosan rengeteg kutatás zajlott és a mai napig is zajlik. Jelenleg van egy olyan felfedezés is, hogy helyi alkalmazása sokkal hatásosabb, mint a szájon át történő, tehát a C-vitamin jobban fel tud szívódnia helyi alkalmazásban.  Ezek a kutatások azt is kimutatták, hogy akár 20-40% is mélyebben szívódik fel a C-vitamin helyi alkalmazásban.

A C-vitamin egyik nagy kihívása a kozmetikai ipar számára, hogy rendkívül érzékeny és instabil anyag. Szinte mindenre érzékenyen reagál, levegőre, hőre, vízre. Nehéz biztonságosan tárolni, hogy stabil anyagot kapjunk belőle és, hogy a krémekben a hatásosságát ne veszítse el. A HL termékcsaládnak azonban sikerült és találtak rá megoldást. A C vitaminos szérum szérum egy innovatív nanokapszulában becsomagolt aktív C vitamint tartalmaz, ami frissen és épen tartja a C-vitamin kémiai felépítését, amíg a bőrre nem kerül. A bőrre felvitt szérum azonnal, látványosan feszesíti a bőrt, serkenti a kollagén és az elasztin képződését, javítja a bőr tónusát és textúráját, valamint egészségesebb megjelenést kölcsönöz neki.

C-vitamin kozmetikai jellemzői:

 • erős feszesítő hatással rendelkezik
 • serkenti a kollagén és elasztin szintézist,
 • hatékonyan fiatalítja a bőrt és csökkenti a ráncokat,
 • enyhíti a hiperpigmentációt,
 • erősíti a kapílárisokat,
 • hidratálja a hám és irharéteget
 • Semlegesíteni az oxidatív stressz során keletkező szabadgyököket.

C-vitaminos kezeléshez szoktam ajánlani a Lift-Roll kezelést, de mi is az a Lift-Roll?

A Lift-Roll technológiánál a Hydra Touch gép kezelőfejét görgőkkel szerelték, amelyek fokozzák a kezelés eredményességét a C vitaminos kezelés tökéletes kiegészítője. A kezelés nem fáj egy kellemesebb érzést ad.

A Lift-Roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás (1kHz-es) elektromos mikroáram segítségével. Az izmok sorozatos összehúzódása és ellazulása masszázs hatást vált ki a kezelt területen. A közepes frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait is, ezáltal élettelibbé teszi a bőrszövetet. A görgők által kellemesebbé tett masszázs pedig nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést.

 • izommasszázs mély stimulációval
 • bőrregenerálás, izomlazítás
 • salakanyag ürítésének fokozás
 • nyirokáramlás elősegítése
 • Finom ráncok kezelése
 • Megereszkedett bőr kezelése
 • Bőrfeszesítés
 • Nyirokáramlás gyorsítása

Válaszd a C vitaminos kezelést (itt olvashatsz róla ). Ha ragyogó sugárzó bőrt szeretnél, ahol a foltok halványodnak a bőr színe pedig egyenletes lesz, ha fokozott regenerációra vagy hatékony részesítésre vágysz telitalálat a C vitaminos arcápolás.