Skip to content

HL termékek

Always Active

HL Cosmetic

A HOLY LAND Cosmetics az egyik vezető professzionális kozmetikai termékeket fejlesztő és gyártó laboratórium Izraelben.

A világhírű kozmetikai termék a HL Cosmetic (Holly Land) Izraelben fejleszti és gyártja a legnagyobb minőségű termékeket. A cég már 1984-től gyártja a professzionális kozmetikai termékeit. Izraeli laboratóriumban a Szentföldön készítik termékeiket. A kozmetikai termékeit a legújabb kozmetikai kutatások eredményei alapján készítik el. Fontos tanulmányokat készítenek a bőr és esztétikai orvostudományok terén, méltán foglalja el a helyét a márka legnagyobb kozmetikai cégek között.

A termékek között mindenki megtalálja a bőrének megfelelő termékeket legyen szó fiatal bőrnek vagy érett bőrnek megfelelően. Több mint 200 kozmetikai terméket kínál bármilyen bőrtípusra, így tényleg elmondható, hogy nincs az a bőrtípus melyre ne lenne a cégnek egy megfelelő terméke.

A HL egy professzionális kozmetikai cég, amely arc- és testkezelések széles skáláját kínálja, miközben megoldást kínál a legtöbb bőrtípusra és állapotra.

Nem csak arc kezelésre fejlesztenek termékeket, hanem testápoló testkezelésre alkalmas termékeket is gyárt. A fényvédő családja is maximális védelmet nyújt a káros napsugárzások ellen.

A HL termékeit csakis professzionális felhasználásra fejlesztették, szépségklinikák, kozmetikusok forgalmazzák és értékesítik. Kabin kiszerelések mellett gondoltak a lakossági utóápolásra is így az otthoni használatra szánt sorozat is megtalálható.

A termékek csak is a magyarországi viszonteladónál vagy kozmetikusnál szerezhető be.

Miért választottam a HL termékeket a kozmetikám polcaira?

A termékek széles tárháza elérhető, így minden problémára megoldást nyújt, valamint a leginnovatív hatóanyagokat tartalmazzák a HL termékek. A márka még ha hazánkban nem is régóta vetette meg a lábát azért a külföld piacokon több 10 éves tapasztalattal rendelkezik. A termékek hatékonysága nem kérdéses, a hatóanyagok összhangja páratlan élményt nyújt a kezelések alkalmával. Az eredmények egyedülállóak! Az illatvilága inkább a naturisztikus vonalat képviselik, nem intenzív, nem tolakodó, egyszerűen elegáns az illatvilág is, nekem a személyes kedvencem a C vitaminos termékcsalád minimál illata van. Amit szeretek benne, hogy a cég folyamatosan fejlődik nem véletlen nyertek kozmetikai díjat több termékükkel pl a juvelast termékcsaláddal. A „bogyós” szérumok ahogy nevezitek őket pedig páratlan technológiával készül és gyártják őket.  A nano kapszulába zárt hatóanyagok stabilan azt az elvárást hozzák az egész üvegben, legyen teli vagy egy az üveg éppen aljába található krém.

Termékcsaládok

ABR Complex

A termékcsalád megújítja a bőrt és lassítja az öregedést

Acnox plusz

A zsíros szeboreás bőröknek kitűnő választás.

Bio Repair

Erősíti a bőrt és a sejtek DNS károsítást javítja.

C-vitamin

A termékek a c vitaminban gazdagok és hidratáló és feszesítő hatást ad.

Calm Derm

Az érzékeny bőr nyugtatására szolgáló termékcsalád

Dermalight

A hiperpigmentációs foltok halványítására, öregedési foltok májfoltok regenerálására halványítására szolgál.

Double Action

A szeboreás bőrök kezelésére alkalmas.

Juvelast

A ráncok csökkentésére, idősödő bőrök kezelésére tökéletes választás.

Multi Vitamin

Tökéletesen hidratálja a bőrt, táplálja és lassítja az öregedési folyamatokat.

Perfect Time

A ráncok csökkentésére és regenerációs folyamatok

Vitalise

A vízhiányos száraz bőrök kezelésére szuper választás.

Professzionális peeling

A pigmentfoltok halványítására tökéletes, ezt csak a téli időszakban lehet alkalmazni.

Sunberra

A ráncok csökkentésére és Fényvédőcsalád tökéletesen véd a napsugár károsító hatásaitól, színezett és hagyományos napozó termékek is megtalálhatóak.