Skip to content

Ajándékutalvány- Kozmetikai szolgáltatásokra

Veled is előfordult már, hogy hosszas gondolkozás után nem jutott eszedbe semmi ajándék, amivel a szeretteidet meglephetnéd? Ajándékozzál szeretteidnek, ismerősödnek, barátnődnek kozmetikai kezelést! Szépülni mindenki szeret, főleg a hölgyek, számukra ez egy szuper ajándék!

Születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy a WR Beauty Szépségszalonban a kozmetikai szolgáltatásokra ajándékutalvány vásárolható! Az ajándékutalványok bármely kozmetikai kezelésre felhasználható!

Megvásárolható akár egy fix összegért, vagy konkrét szolgáltatásra is vásárolható.

Az ajándékutalvány kártyákat a WR Beauty szépségszalonban lehet megvásárolni személyesen. Az utalvány a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel. A kártya fel nem használása után készpénzt nem áll módunkban visszaadni és a lejárt felhasználási idő után sem érvényesíthető az ajándékutalvány.

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Várok mindenkit sok szeretettel C vitaminos bőrmegújító arckezelésre. A kezelés során az arclemosótól kezdve a krémeken és maszkokon át a C- vitamin mellett, további megfelelő hatóanyagokat juttatok a bőrbe.  A termékekben található fő hatóanyagok a következők: C-vitamin, peptidek, mandarinolaj, almakivonat, grapefruit kivonat, hialuronsav, árnika, AHA-sav, shea vaj, édesgyökér kivonat, allantoin, panthenol, citromfű.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251