Skip to content

Teljeskörű pedikűr

Teljeskörű pedikűr, Esztétikai pedikűr, Férfi és Gyermek pedikűr

Pedikűr

6.500 Ft-tól

Legyen nyár vagy tél az évszaktól függően lábaink megérdemlik a törődést. A lábaink javarészt a cipőben, töltik a mindennapokat, kevés időt töltenek szabadon az időjárási viszontagságoknak miatt. Lábaink gyakran szorulnak háttérbe, mert nem is látszanak, ami meg nem látszik hajlamosak vagyunk a nem gondozására. Ahhoz, hogy lábaink ne legyenek deformitás áldozatai, ne legyen bennük visszafordíthatatlan károsodás fontos, hogy időként felkeressünk egy pedikűrös szakembert. A nagy többség csak akkor fordul pedikűröshöz, ha már a járása fájdalmassá válik.

Szolgáltatásaimmal megszabadulhat a bőrkeményedéstől, a benőtt fájó körmétől, tyúkszemétől vagy a kezeletlen körmeitől.

Teljes körű pedikűr

A bőr áztatása és a bőrkeményedések eltávolítása után (ebben az esetben jelentős bőrkeményedésről van szó az esztétikai pedikűrrel ellentétben) speciális köröm csipeszeksegítéségével a körmök igazítása történik, ha van benőtt köröm annak a kezelése.

Organic Products

Occupy hell of poke, austin you probably haven’t heard of them kombucha salt.

Experienced Staff

Occupy hell of poke, austin you probably haven’t heard of them kombucha salt.

Unique Styles

Occupy hell of poke, austin you probably haven’t heard of them kombucha salt.

Esztétikai pedikűr

Ezt a fajta pedikűrt azoknak ajánlom, akiknél a talpon és az ujjakon nincs bőrkeményedés vagy csakis nagyon minimális bőrkeményedés található. Esztétikai pedikűr esetén csak bőrön elhalt szaruréteg eltávolítása a cél, mely minden lábon megtalálható. Esztétikai pedikűr esetén a körmök megigazításra is kerülnek.

Férfi pedikűr

Nem csak nőket, hanem férfiakat is várok sok szeretettel pedikűr szolgáltatásomra. Teljeskörű bőr és körömápolás már nem csak nőknek, hanem férfiak számára is egyre inkább ismert fogalom.  Férfiak esetében nem csak divatról van szó, hanem a cipők (munkavédelmi bakancsok) okozta gondokról is.

Gyermekpedikűr

A lábkörmök már gyermekkorban is tudnak gondot okozni, mert ha helytelenül kerül levágásra komolya és súlyos gyulladt állapotokat tud eredményezni. Várom problémás gyermekek lábkörmét is gyermekbarát szalonunkban. Csillogó körömlakkok matricák elérhető kislány vendégeim számára, hogy még barátságosabb emlék legyen az együtt töltött gyermek pedikűrözés.

Géllak és pedikűr

A választott bármely kezelés után is kérhető géllakozás a lábkörmökre melyet széles színpaletta közül és minőségi alapanyagokból választhat. A lábakra választható opcionálisan, minta, swarovski kő, nyomda stb.

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Keresd a szépszég tanácsadót

Redele-Szemán Viktória

+36-30-148-7118