Skip to content

ClinicCare termékek

Ismerd meg a ClinicCare kozmetikai brandet

ClinicCare

A világ egyik legrohamosabban terjedő és fejlődő professzionális bőrápoló termékcsaládja a ClinicCare!

A ClinicCare csúcstechnológiás kozmetikai készítményekből álló kozmetikai termékeket gyárt, mely termékek használatánál azonnal láthatóak az eredmények.

A ClinicCare termékek egyik alapvető összetevője a kis molekulájú hialuronsav.  A hialuronsav fontos szerepet játszik az anyagcserefolyamatokban pl.: a szintézisben is. A Hialuronsav egyik szuper tulajdonsága, hogy képes megtartani a nedvességet. A hialuronsav az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken. Sajnos, ha a hialuronsav szintünk csökken a bőrünk érzékenyebbé válik. A ClinicCare emiatt fontosnak tartja, hogy a kozmetikai termékeiben magas százalékban megtalálható legyen ez az összetevő és nem is akármilyen formában, hanem kis molekulasúlyban.

A ClinicCare termékeket professzionális használatra fejlesztették ki, így orvosi rendelőkben és kozmetikai szalonokban találhatóak meg.  Magyarországon nem véletlenül válik egyre népszerűbbé a plasztikai és kozmetológusok rendelőiben. Beavatkozások után fantasztikus lehet a termékekkel a bőrt nyugtatni és kiváló a plasztikai beavatkozás utáni regenerálás gyorsítására is.

Minden terméket úgy terveztek meg, hogy a leghosszabb és legmélyebb hidratálást érjék el vele! A legmodernebb technológiákat ötvözi a gyártó, így a legnagyobb biztonsággal használhatóak a termékek a kezelések során.

A hagyományos kozmetikai termékekkel szemben, eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást kínál az aknékra, pattanásos bőrök és a hiperpigmentációs bőrök kezelésére.

Mi a ClinicCare összetevőinek sikerének a  titka?

Kis molekulasúlyú hialuronsav: Kis Molekulasúlyú hialuronsav: Bizonyított tény, hogy a hialuronsav fontos szerepet játszik a bőr számára. Mágnesként vonzza a vizet, saját súlyuk ezerszeresét tudja megkötni, így az egyik legerősebb hidratáló. Bőrazonos, nem irritáló kozmetikai összetevő. Ugyanakkor a kis molekulasúlyú hialuronsav az egészséges bőr karbantartása szempontjából is kulcsfontosságú. Aktívan segíti a sejtdifferenciálódást (amikor az új sejtek kialakulnak az epidermális őssejtekben, és elindulnak a bőrfelszín felé, majd végül elhalt sejtekké válnak és lehámlanak). A különböző környezeti és kémiai tényezők hatására ebben a folyamatban egyensúlyhiány alakulhat ki. A kis molekulasúlyú hialuronsav hozzásegít az egyensúly helyreállításához – ezáltal szabályozva a bőr egészséges működését.

Selyem peptidek: Kicsi molekulasúlyuknak köszönhetően a vízben teljesen feloldódik, így könnyen be tud jutni a bőr mélyebb rétegeibe. Bőrbe bejutva segíti a bőr megfelelő hidratáltságát, puhaságot kölcsönöz a bőr számára.

Növekedés faktorok: A növekedési faktor olyan természetben előforduló anyag, ami serkenti a sejtek növekedését, szaporodását és differenciálódását. A növekedési faktorok fontos szerepet játszanak számos sejtszintű folyamat szabályozásában.

Nano beágyazás: A nano-beágyazás technológia növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának hatékonyságát. Mi több, a nano-beágyazásnak köszönhetően a molekulák védve vannak az endogén proteázok ellen. A nano-beágyazás előnyei: nagy stabilitás a kétrétegű struktúra által, magas homogenitás: a részecske átlagos átmérője 140 nanométer, a részecskék több mint 80%-a 100 nanométernél kisebb.

Miért választottam a ClinicCare kozmetikai termékeket a kozmetikám polcaira?

Szeretem ezt a márkát, mert a termékekben nagyon magas koncentrációban találhatóak meg a gyógynövények, növényi őssejtek és a legmodernebb anti-aging hatóanyagok. A botanikai kivonatokat gondosan választják ki és mindezt úgy, hogy a mai eljárásoknak a legújabb vívmányait alkalmazzák a termékek elkészítésénél. A ClinicCare egyedülálló hatóanyag-kombinációnak köszönhetően kiemelkedő eredményeket mutat a kezelések alkalmával. Azt gondolom, hogy az egyik legdinamikusabban fejlődő kozmetikai termékeket kínáló márka. A kozmetikai kezelések széles tárháza végezhető el a termékekkel és otthoni utóápolók is megtalálhatóak náluk. Azt gondolom, hogy a termékeivel minőségi szolgáltatás nyújtható a kozmetikai kezelésekben. Az illata is nagyon kedves nem tolakodó, „tiszta” érzetre emlékeztető illatvilág.