Skip to content

Szempilla és szemöldök festés

Arcunk meghatározó részei

A szemoldök és szempilla

1.800 Ft-tól

Szempilláink és szemöldökünk arcunk meghatározó részei.

Szempilláink és szemöldökünk arcunk meghatározó részei. Fontos, hogy szép és ápolt állapotban legyenek. Az arcunk karakterét egy jól formára alakított és szép színre kifestett szemöldök meghatározza.

Szempilla és szemöldök

Festés

Szempilla és szemöldök festéseket a Berrywell termékcsaláddal végzem. A festékek hosszantartó színhatást biztosítanak, gazdagon pigmentáltak és nagyon tartós festékek. A termékek kíméletesek a szőrszálakhoz, többféle színárnyalatban választható. Német termékek így a minőség garantált.

Pilla, pilla

Szempilla festés

szempilla festés egy fájdalommentes eljárás melytől gyönyörű hangsúlyos pilláink lesznek. A tartós szempillafestés kiemeli szemeinket. Az eljárás nem teszi tönkre pilláinkat, nem töri le nem roncsolja őket.

Szempillák festését allergiamentes festékkel végzem.

Kinek ajánljuk a szempillafestést:

  • akinek halvány szempillái vannak
  • aki sportol és szeretné, hogy a pillái akkor is szép feketék legyenek,
  • aki nem szereti a szempillaspirált de mégis szép színű pillákra vágyik

Kontaktlencsét viselő vendégeken sem lehet szemöldökfestést végezni, ki kell vennie a lencsét utána meg szemüveg viselése javasolt.

Szempilla festés nem végezhető azokon a vendégeken, akinek bármilyen gyulladás van a szemén vagy a szem környékén, friss műtét vagy heg található a szemhéján, allergiás a festékre, kötőhártya vagy bármilyen szembetegség esetén.

Arcunk legmeghatározóbb része

Szemöldök festés

Szemöldök festést minden korosztálynak ajánljuk, ma már nem csak a nők, hanem vannak férfiak is, akik élnek a szemöldök festés lehetőségével. Minden olyan vendégemnek, akinek nagyon halvány szemöldök szőre van, vagy nem szép formájú ajánlom a szemöldökfestést. Fontos, hogy egy szép színű és jól formázott szemöldököt kapjunk mert arcunk meghatározó része a szemöldökünk, mely úgymond egy keretet ad szemünknek, tekintetünknek. Szemöldök festésnél figyelembe kell venni, hogy a haj és szem színünkhöz megfelelő színt használjunk.

Szemöldök festés bármikor elvégezhető, bármely évszakban, napszakban, nem igényel ilyesfajta előkészületeket. Azonban, ha lázas állapot, fertőző betegség, szem körüli friss heg vagy műtét, esetleg allergia áll fent szemöldök nem festhető!

Szemöldökfestést allergiamentes festékkel végzem. A szemöldök festés várható időtartama szemöldöktől függően 15-20 perc.A szemöldök a tartós, szemöldök festés után, akár 3-4 hétig is megtartja a színét!

Formázás

Szemöldökszedés

Amennyiben első szemöldökszedés előtt áll, vagy csak szeretné szemöldökét formázni keressen bizalommal. Egy jól felépített szemöldök után már csak otthoni karbantartást igényel a forma, melyet otthon is el tudnak végezni vendégeim.

Nem csak a szemöldökünk színe meghatározó, hanem a formája is, ma már nem divatos és nem túl szép a nagyon vékony szemöldök, de a túl vastag sem esztétikus. Meg kell találni a szem és az arc karakteréhez leginkább passzoló ívű és méretű szemöldököt.

Szemöldök szedés kérhető, csipesszel és gyantával is, férfiak számára is végzem a szemöldökszedés szolgáltatást.

Szemöldök szedés nem végezhető, ha bármilyen elváltozás található a szemöldök területén.

Szemöldök szedés időtartam formától és szőrtől függően maximum 5-10 perc.

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251