Skip to content

Szalon

Dunakeszi szalon

Szalonunk, Dunakeszin a Madách Imre utca 22 szám alatt található. A szalont, ahogy átvettük egy teljeskörű felújításon esett át. Úgy érezzük, hogy a felújítás jól sikerült és egy szép harmóniát megteremtő szalont sikerült létrehoznunk.  A szalon kialakításánál figyeltünk, hogy kényelmes legyen és egy elegánsabb szalont hozzunk létre.

Termékek

kozmetikai kezelések során a HL (Holly Land) professzionális kozmetikai termékekkel dolgozom. A HL-nél rendelkezésre álló innovatív kutató-fejlesztő laboratórium és korszerű gyártóüzem teszik lehetővé, hogy kiváló minőségű, hatékony és biztonságos bőrápolási termékek legyenek fejlesztve. A termékek Pharma kozmetikumok. Azt gondolom, ha a kozmetikai ipar és a gyógyszeripar együtt alkotnak meg egy terméket akkor a legszigorúbb, leghigiénikusabb és legsterilebb termékek jönnek létre. A HL cégnél ez sikerült, mert igazi bőrbarát és gyönyörű bőrt eredményező termékek jöttek létre.

Elérhető kozmetikum nálam a Thesera lifting is. Ez a legújabb arcfeszesítő kezelés, melynek eredménye hasonlít a szálbehúzáshoz, csak ezt tű használata nélkül végezzük. Ez egy non-invazív lifting kezelés, mely bőrbe olvadó stimuláló, kollagén indukciós szálakkal történik.

Kozmetikai gépeim a Center Kft-től vannak, akik már 1991 óta forgalmaznak szépségipari és orvos-esztétikai berendezéseket. Azt gondolom, a több mint 30 év őket igazolja, a nevük garanciának számít a kozmetikai piacon és gépeik minősége pedig vitathatatlan! A gépek, melyek a kozmetikában megtalálhatóak, nem más, mint a dél-koreai EunSung orvos-esztétikai és kozmetikai berendezési termékeket gyártó vállalattól származnak. Az EunSung már több mint 70 országban forgalmazza készülékeit.

A kozmetikában megtalálható a Hydra Touch rendszer, mellyel gépi arctisztítás végezhető egyben pedig egy világújdonság is , továbbá  van tű nélküli mezoterápia, lift-roll technológia, rádiófrekvenica, ultrahang és hidrodermabrázió is.

A kéz és lábápoló szakember pedig a Perfect Nails, Crystal Nails, 2MBeauty és a Callux termékek mellett tette le a voksát.

Igyekszünk minél több továbbképzésen újításon részt venni, hogy mindenkinek az igényeit figyelembevéve tudjuk elkészíteni a kívánt kezeléseket!

Nyitvatartás

Szalonunkba előzetes bejelentkezés alapján dolgozunk így kőbevésett nyitvatartásunk nincsen, bejelentkezni lehet a telefonszámaink valamelyikén, a weboldalunkon található időpont foglaló rendszeren, vagy akár személyesen az üzletben is.

Kozmetikus Gróf-Farkas Ramóna:

+36-20-558-8251

Manikűr, pedikűr Redele-Szemán Viktória:

+36-30-148-7118

Szolgáltatások

Minden vendégünk a szolgáltatásaink alatt kérhet üdítőt, teát vagy kávét melyről Nespresso gépünk gondoskodik.

A szalon területén ingyenes wifi áll rendelkezésre, ha előbb érkeznél, addig a fontosabb teendőit el tudod intézni a várónkban.

Fontos számunkra a vendégközpontúság, egyszerre csakis egy vendéggel foglalkozunk, nincs teltház a szalonunkban, fontos, hogy amig nálunk töltöd az idődet, jól érezd magad és egy nyugodtt szép környezetben legyél.

Szalonunkban személyre szabható ajándékutalványok közül is választhat szeretteinek, fel lehet tölteni bármilyen összeggel vagy konkrét kezelésre is váltható.

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel Dunakeszin a WR Beauty kozmetikánkba!

Rami és Viki