Skip to content

Magicpolar rádiófrekvenciás gép bemutatás

Rádiófrekvenciás kezelés, hogy jól érezd Magad a bőrödben!

MagicPolar

16.000 Ft-tól

A Magicpolar a legfejlettebb valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza. Jelenleg ez a technológia az egyik legeredményes rendszer. A kozmetikában megtalálható RF készüléket az EunSung gyártja.  Az EunSung gépek a világ egyik vezető orvos-esztétikai és kozmetikai készülékeket gyártó vállalata. A gépekkel magas biztonsággal rendkívül eredményes kezelések végezhetőek, nem hiába ezek a termékek valódi prémium kategóriás eszközök.

A MagicPolar egy újgenerációs módszer, mellyel számtalan területen lehet célzott eredményes kezelést végezni.  A gép kezelőfejébe egy LED lámpa is beépítésre került, mivel a LED fénytechnológia szinergia hatására hozzájárul a kezelés eredményességéhez. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Hexapoláris rádiófrekvencia és fényterápia szinergikus kombinációja.

Sejtmegújítás

Ezzel az újgenerációs módszerrel számtalan területen végezhető kezelés, így célzottan koncentrálunk egy-egy adott területre, hogy a legjobb és leghatásosabb eredményt érjük el.

Magicpolar kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak a szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet.

A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

Ezt a hőbevitelt a kezelt vendég csak kellemes, melegítő hatásúnak érzi és mellékhatások nélkül veheti igénybe kortól és nemtől függetlenül. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, igazi relax kezelés.

Mivel az energia az elektródák kizárólag a célterületre koncentrálódik. Az egyenletes és átfogó energiaeloszlása kiküszöböli a pontszerű hőkoncentrációt, ezáltal nagyobb energiamennyiség vihető be kellemes kezelésérzet mellett, vagyis maximalizálható a hatékonyság.

Az energia pontosan koncentrálható a célterületre, az energiaelosztás egyenletes, ezáltal kiküszöbölődik a pontszerű hőkoncentráció.

A kezelés hatására a terület mikrokeringése és nyirokáramlása újra elindul, és helyreállnak az anyagcsere folyamatok.

Az RF hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami egy azonnali bőrfeszesítést eredményez.

A kezelés hatására a nevetőráncok, a mimikai barázdák kisimulnak.

Innovatív Hexapoláris RF

A MagicPolar az arcfiatalítás, arcfeszesítés, kollagén rekonstrukciók és a bőr rugalmasságának fokozása mellett alakformálásra, zsírbontásra, méret- és cellulit csökkentésre is alkalmas.

Kezelőfejek

3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

 • A kezelőfej, mely a legnagyobb kezelőfej a test nagyobb területeinek kezelésére alkalmas
 • B kezelőfej a kisebb méretű területen használható, ilyen terület az : orca, toka, kar, láb
 • C kezelőfej meg az területére és akár fejbőr kezelésére is alkalmas.

MagicPolar Rádiófrekvenica alkalmazási terület

 • zsírbontás
 • méretcsökkentés
 • cellulit csökkentése
 • arcfiatalítás
 • feszesítés
 • a bőr rugalmasságának fokozása
 • kollagén rekonstrukció
 • fejbőr fiatalítása
 • hajnövekedés serkentése

Előnyök

 • maximális hatékonyság fájdalom nélkül
 • fényterápiával kiegészített, fejlett multipoláris RF technológia
 • azonnali, látható kezelési eredmények
 • 3 különböző méretű kezelőfej
 • könnyű kezelhetőség
 • beépített hőmérő a biztonságos és eredményes kezelés érdekében

Beépített hőmérő a biztonságért

Az EunSung MagicPolar készülék kezelőfejei egyedülálló módon rendelkeznek beépített hőmérséklet-mérővel. A kezelések során ez rendkívül fontos tényező, mivel a bőrfelszíni hőmérséklet és ezzel párhuzamosan a mélyben létrejövő rádiófrekvenciás hőhatás folyamatosan és pontosan kontrollálható, amely az optimális eredmények alapfeltétele. Ezáltal elkerülhető a hatástalan kezelések kudarca (túl alacsony kezelési hőmérséklet miatt), másrészről pedig a páciens bőrének hőkárosodása (túl magas hőmérséklet).

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

A gép működési elve

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak a szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Már egy kezelés is látványos eredményeket hoz, így Ön a saját szemével meggyőződhet arról, hogy mennyit javult a kezelt terület. 

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251