Skip to content

JUVELAST (ÖREGEDŐ BŐR) KEZELÉS

Igénybe vett,

Öregedő bőrök kezelése

19.500 Ft-tól

Az évek múlásával a bőrünk is folyamatosan változik. Bőrünk a 20-as éveink betöltése után elkezd öregedni, még akkor is, ha konkrét külső jeleket nem látunk, majd a 30-as éveinkben pedig megjelennek az első ráncok is. Mindenkinek egyénileg meghatározott, hogy milyen tempóban öregedik, ráncosodik bőre, mint mindent ezt is meghatározza a genetikánk. A bőrünk öregedését viszont külső tényezők és helytelen életmódunk is meghatározza, vagy tudjuk külső tényezőkkel is gyorsítani az öregedést. Bőrünk öregedésest, gyorsíthatjuk bizonyos gyógyszerekkel, dohányzással, túlzott napozás vagy szoláriumozással is.

Öregedés tünetei

Bőr öregedése

Amint kezdetét veszi az öregedési folyamat, a bőr szerkezete változni kezd. Ezek a változások a bőr textúrájában és megjelenésében is tükröződnek.

Csökken azoknak a természetes anyagoknak a mennyisége, amelyek a bőr feszességét és fiatalos megjelenését adják, és ennek következtében finom barázdák és ráncok jelenhetnek meg. Ahogy a belső szerkezet tovább gyengül, a bőr veszíthet feszességéből vagy tömörségéből. A bőr érzékenyebbé is válhat.

Szabadalommal védett hatóanyagok a DNS CoFactor és a DNA CoFactor.

A kezelés során a bőr regenerálódása és kollagén termelés stimuálása történik.

A ráncok mélysége csökken, a bőr rugalmas, bársonyos lesz.

A megoldás

JUVELAST termékcsalád

A bőrünk fokozatosan veszít hidratáltságából és ragyogásából, erre tökéletes megoldást nyújt a Juvelast termékcsalád, mely kifejezetten az öregedő bőr kezelésére lett kitalálva.

JUVELAST termékcsalád a bőrfelépítésének helyreállítására és táplálására lett kifejlesztve. Szabadalommal védett hatóanyagainak, a DNS CoFactor és a DNA CoFactor, köszönhetően egyesíti a DNS-szerkezetét javító enzimeket, és a réz-peptid komplexet. Mind a két hatóanyag, a peptidek  szállításába játszik szerepet, így fokozzák a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.
A Juvelast családban megtalálható biológiailag aktív anyagok segítik a bőr folyamatos táplálását, regenerálását és a kollagéntermelés stimulálását. Ennek következtében a bőr textúrája folyamatosan javul, a ráncok mélysége csökken, a bőr rugalmas, bársonyos és élettel teli lesz.

JUVELAST termékek hidratálják és táplálják az igénybevett öregedő bőrt, csökkenti a ráncokat és javítja a bőr szerkezetét.

Főbb hatóanyagok: DNS coFactor komplex, DNA CoFactor komplex, rézpeptid komplex, hialuronsav, murumuru vaj, ceramidok.

Várok mindenkit sok szeretettel a Juvelast öregedő bőr kezelésére. A kezelés protokollja kifejezetten az idősödő száraz bőr számára lett kifejlesztve, melyben a hatóanyagok gondosan lettek kiválasztva az érett bőr számára. A fő hatóanyagok a következők: DNS CoFactor komplex, DNA CoFactor komplex, rézpeptid komplex, hialuronsav, murumuru vaj, ceramidok.

Termékcsalád Jellemzői

 • Intenzív és folyamatos bőrtáplálás.
 • A bőr hidratációjának jelentős javítása.
 • Finomítja a meglévő ráncok mélységét és csökkenti az újabb ráncok kialakulását.
 • Visszaállítja a bőr rugalmasságát.
 • Javítja a bőr textúráját.

Kinek ajánlom a kezelést?

 • száraz bőr,
 • dehidratált bőr,
 • fakó bőr,
 • ráncos bőr,
 • öregedő bőr,
 • húzódó érzetű, atrófiás bőr kezelése
Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Ahogy azt az elején is írtuk, minden ember másként öregszik. Ezért az egyes jellemzők egyeseknél erősebben, míg másoknál gyengébben mutatkoznak meg. Egyes emberek ráncosabbak, míg másoknak több foltjuk van vagy láthatóabbak az ereik.

Ezáltal nehéz általános ápolási tippet adni. Annyi biztos, hogy a bőr igényeinek megfelelő ápolók kiválasztása mindig egy jó kiindulási pont lehet. Azokban a krémekben, amelyek minden ellen segítenek, a hatóanyagok kisebb koncentrációban találhatóak meg. Ilyenkor a speciális termékek gyakran jobbak, mivel ezek a megfelelő hatóanyagokat, a megfelelő koncentrációban tartalmazzák és molekuláris szinten veszik fel a harcot a bőröregedéssel szemben.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251

arcmasszaz