Skip to content

Érzékeny rosaceas bőr kezelése Calm Derm és Bio Repair termékekkel

Rosaceas

Érzékeny bőr

17.000 Ft-tól

A bőr érzékenysége lehet pillanatnyi állapot és nem múló jellegű, mely hosszabb ideje fent álló bőrproblémát jelent. A bőr, ha érzékeny, feszül, viszket, kipirosodik, érzékenyen reagál hidegre melegre, szélre, mosakodásra, akkor biztos, hogy érzékeny bőrrel állunk szemben. Amennyiben ezt a bőrt nem megfelelően kezeljük, akkor a néhai arc kipirosodásokból egy idő után állandó bőrpír jelenik meg az arcunkon. Kialakulhatnak a maradandó hajszálértágulatok, és ebből az állapotból létre jön a rosacea is.

Calm Derm és a Bio Repair

Intenzív bőrnyugtaó kezelés

Minden esetben az érzékeny arcbőrnél a kezelés célja a bőrnyugtatás, gyulladásos folyamatok csökkentése. Nyugtató arckezeléseimet a HL Cosmeticstől a Calm Derm és a Bio Repair termékcsaládokkal végzem.

A kezelés csomag egy hatékony terápiás kezelés, mely kifejezetten a cuperózás, érzékeny bőr nyugtatására lett összerakva. A Calm Derm termékcsalád különféle megoldást kínál a bőrelváltozások tüneteinek enyhítésére. Kezelhető a termékekkel az atópiás dermitis, pikkelysömör és a rosacea bizonyos vállfajai. A nagyon érzékeny szeborreás bőrök kezelésére is telitalálat lehet ez a kezelés!

Vízhiány és száraz húzódó bőr kialakulása esetén tökéletes választás.

A hagyományos-, és speciális hatóanyagok kombinációja a termékekben, magas koncentrációban tartalmazzák a hidratáló anyagokat.

A kezelés hidratáltá és selymesen puhává teszi az arcot.

Felfrissülés a bőrnek

Miért válaszd a nyugtató kezelést?

 • ha szeretnéd megnyugtatni az érzékeny, dehidratált bőröd,
 • ha gyulladásos arcod csökkentésén gondolkodsz,
 • ha szeretnéd, hogy bőröd hidratált legyen,
 • ha szeretnél egy kezelést, ami az érzékeny bőrödet is táplálja,
 • ha szeretnéd a kollagén szintézist javítani,
 • ha szeretnél bőröd idő előtti öregedése ellen tenni

Hogyan fejti ki hatását az érzékeny bőrre a Calm Derm és Bior Repair termékcsalád?

Ez egy kényeztető kezelés, mely a legérzékenyebb bőrű embereknek lett megálmodva. Kifejezetten kényeztető kezelés mely egyben feltölti a bőrt a hiányzó anyagokkal. A nyugtatás mellett úgy lett összeállítva a kezelés, hogy anti-aging hatást is kifejtsen. Különleges magas hatóanyagú koncentrált hatóanyagokat tartalmaz az összes termék, mely ebben a kezelésben megtalálható.  A bőr minden esetben megnyugszik, csökken a pirossága és javul az ellenállóképessége az irritációkkal szemben, a bőr nem lesz olyan száraz, hidratáltá válik.  A bőr rehabilitációja gyorsabb lesz, a regenerációs folyamatok is gyorsulnak.

Főbb hatóanyagok a termékekben: Aloe Vera, Omega 6 zsírsav, ceramidok, A vitamin, F vitamin, BHA, esszenciális zsírsavak, édesgyökér kivonat, rézpeptid komplex, brokkoli kivonat, Elasztin, kollagén, E-vitamin, Natural Repair Complex.

Hívjon és segítek

Kinek ajánlom a kezelést?

 • érzékeny bőr
 • irritált bőr
 • atópiás bőr
 • száraz bőr
 • napégés utáni tünetek csökkentésére
 • sápadt bőr
 • kissé ráncos bőrök

Várok mindenkit sok szeretettel érzékeny bőr kezelésre. A kezelés protokollja kifejezetten a hiperérzékeny bőr számára lett kifejlesztve, melyben a hatóanyagok gondosan lettek kiválasztva az érzékeny, problémás bőr számára.

Minden esetben ajánlok otthoni termékek használatára javaslatot, hogy a kezelések hatékonyságát magas szinten tudjuk tartani. Ennél a bőrtípusnál kifejezetten oda kell figyelni, hogy otthon is gondosan ápoljuk a bőrünket és megfelelő termékekkel.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251