Skip to content

Bőrmegújítás és halványítás / ABR kezelés

Bőrmegújítás és halványítás

Kezelés leírása

21.500 Ft-tól

Az emberi bőr mindenkinél sajátos színárnyalatok tömkelegét tartalmazza, senkinek sincsen szép egyenletes bőre, mindenkinél találunk az arc és a test területén különböző foltokat, pigmentációkat.

Az bőr területén a fehér foltok kialakulásáért az eleidin és a keratohyalin fénytörő képessége, míg a bőrünk barna színiért, pedig a bazális rétegben felhalmozódott melanin mennyisége a felelelős.

Pigment rendellensesség

Festékrendellenességről beszélünk, ha bőrünkön a normálistól eltérő fehér vagy barnás foltok láthatóak. Festékrendellenességek kialakulhatnak külső-, és belső tényezők alapján is. Mechanikai ok lehet horzsolás, kaparás, fizikai ingert kiválthat egy hőhatás vagy egy nagyobb napozás is.

Belső okok is kiválthatják a pigment rendellenességeket pl: hormonok fokozott működése, anyagcserezavarok és különféle gyógyszerek is okozhatják.

Az emberi bőr mindenkinél sajátos színárnyalatok tömkelegét tartalmazza, senkinek sincsen szép egyenletes bőre

A kezelés megújítja a bőrstruktúráját, és egyenletesebb színűvé teszi a bőrszínt.

A kezelés növeli a sejtek osztódását, csökkentve a finom mimikai ráncok megjelenését.

Kezeléshez használ professionális termék

ABR Complex termékcsalád

Kiváló és eredményes kezelések érhetők el az ABR Complex termékcsaláddal, melytől bőrünk igazi megújuláson megy keresztül.

ABR Complex termékcsalád megújítja a bőrt és lassítja az öregedési folyamatokat. Rendkívül magas

ABR Complex termékcsalád megújítja a bőrt és lassítja az öregedési folyamatokat. ABR termékcsalád az alfa-hidroxisavak retinollal aktív termékek, kifejezetten a bőr helyreállítására, javítására és megújítására lett kifejlesztve.

Rendkívül magas koncentrációban tartalmaz alfa- és béta-hidroxisavakat, amelyek eltávolítják az elhalt szarusejteket, megújítják a bőrstruktúráját, egyenletesebbé teszik a bőrszínét. A legtöbb termék alfa- és béta-hidroxisav-, retinol- és C-vitamin keverékeket tartalmaz. A hatóanyagok egy részét nanokapszulákba csomagolják, így gyorsabban és célzottabban jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, és az ABR termékcsaládban egyik fő komponensével, a Retinollal együtt elősegítik a sejtek megújulását-Javítja a bőr textúráját és tónusát, csökkenti a ráncokat. Nagyon látványos kezelések végezhetőek, és látványos eredmények érhetőek el az ABR Complex termékekkel.

A termékek fokozzák a sejtek osztódását, csökkentik a finoA termékcsaláda nagy sikerea a kettős egyidejű bőrápoláson alapszik. A kezelések során az első fázis egy professzionális bőrkezelésből áll míg a második fázis a bőr megújításáért felelős.

Főbb hatóanyagok: Retinol, C-vitamin, AHA, BHA, selyemkivonat, zöld tea, citrom.

Termékcsalád jellemzői

  • Növeli a sejtek osztódását, csökkentve a finom mimikai ráncok megjelenését.
  • Optimális hidratációt biztosít az egész nap folyamán.
  • Simább, ragyogóbb, fiatalabb bőrkép.
  • Halványítja a pigmentfoltokat.
  • Aktív hatóanyagai kisimítják a bőr textúráját.
  • A bőr hidratációjának jelentős javítása
  • Visszaállítja a bőr rugalmasságát
  • javítja a bőr textúráját
  • Egyenletes bőrszín kialakítás

Az ABR termékcsaládot a komoly retinol tartalma miatt kora tavasztól TILOS használni őszig. Mindenkit sok szeretettel várok ősszel egy ütös halványító kezelés csomagra!

Kinek ajánlom?

Keress bizalommal

Várok mindenkit, aki szeretné az idő múlását lassítani, feszesebben szeretné arcbőrét látni, és szeretné, ha egy egyenletesebb bőrképet látna az arc egész területén.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251

arcmasszaz