Skip to content

Lift-roll kezelés,extrém lifting hatással

Továbbfejlesztett iontoforézis

Face Lifting

A lift-roll eljárás egy évtizedek óta használt és nagyon jól bevált technológiának az iontoforézisnek a továbbfejlesztett változata.  Nincs fémes íz a szájban elődjeihez képest és a kellemetlen csipkedő érzés is már a múlté. Az új továbbfejlesztett eljárásnak köszönhetően csak eredményes hatóanyag bevitel és kellemes masszázsélmény marad!

Az Face Lifting kezelés során különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával.

A görgők, kellemes masszázsa pedig nyugtatja az idegeket és javítja a vérkeringést

Lift-roll technológia – lifting alacsony frekvenciás árammal

Ezt alacsony frekvenciás (1kHz) elektromos áram segítségével érjük el. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, és láthatóan halványulnak a ráncok.

A lift-roll eljárásnál a kezelőfejek végén görgők találhatóak, mely a kezelés alkalmával kellemes érzést nyújt a vendég számára. A kezelés nem csak az arcunkra, hanem az idegsejtjeinkre is jó hatással van, kellemes masszázs érzete miatt.

A lift roll kezelés az arc izomzatát stimulálja középfrekvenciás elektromos mikroáram segítségével.

Az izmok sorozatos összehúzása és ellazulása masszázshatást vált ki a kezelt felületen. A közepes frekvenciás áram fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait.

Az kezelés során különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával.

A gép felhasználás eredménye, hogy az orcák megemelkednek, és láthatóan halványulnak a ráncok is.

Kezelés eredménye, hogy élettel telibbé teszi a bőrszövetet.

Korábbi Y -alakú lifting továbbfejlesztése

Lift-Roll javallatai

  • Finom ráncok kezelése
  • Megereszkedett bőr kezelése
  • Bőrfeszesítés
  • Nyirokáramlás gyorsítása

Lift-Roll kezelés menete:

  • Bőr letisztítása: a HL izraeli Pharma kozmetikummal. Személyre szabottan az arcbőrnek megfelelő arctisztító termékekkel.
  • Hidrodermabrázió A hidrodermabráziós készülék speciális ultrahangos spatulával rendelkezik, a kezelés kíméletesen távolítja el az elhalt szarusejteket a víz segítségével.
  • Lift-Roll kezelőfej alkalmazása
  • Intenzív maszk felhelyezése
  • Befejező krém
  • Fényvédelem
Hívjon és segítek

Keress bizalommal

A kezeléseket az EunSung géppel végzem. AZ EunSung a világ egyik vezető orvos-esztétikai és kozmetikai berendezéseket gyártó vállalata. Az EunSung gépek kiválóak, hiszen megbízható és magas technológiát képviselnek.

Várok mindenkit sok szeretettel lift roll bőrállapot javító arckezelésemre.

A Lift-Roll kezelés önálló kezelésként, de kiegészítő kezelésként is igénybe vehető más kezelések mellett.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251