Skip to content

Viki a körmös

Körmös

Bemutatkozom

Redele-Szemán Viktória vagyok kéz és lábápolóként végeztem Budapesten, és már több mint három éve foglalkozom a szakmával. Családanyaként szerencsésnek érezhetem magam, hogy a munkám során is azt csinálhatom, amit szeretek. A tudásomat folyamatosan bővítem, figyelemmel kísérem az aktuális trendeket és újításokat. Részt veszek tanfolyamokon, továbbképzéseken.

Próbálok munkáim során minden személyes igénynek eleget tenni, hogy a vendégeim maximális megelégedettséggel távozzanak, és azt kapják amire vágytak.

Mivel dolgozom?

Professionális termékek

Számomra fontos a professzionális minőségű alapanyagok használata. A termékek, amik mellett letettem a voksom az Perfect Nails termékcsalád a kézápolásnál, ugyanakkor a lábápolásnál a Callux termékeit használom, mely egy szikementes pedikűr technológia.

A Callux kezelés egy biztonságos szikementes pedikűr, ahol nem használunk szikét és csiszológépet sem, semmilyen fájdalmat nem tapasztal a vendég a kezelés alatt az eredmény pedig habkönnyű és sima lábakat biztosít.

Perfect Nails termékek egy piacvezető termékcsalád a kéz és lábápoló szakemberek között nem csak hazánkban, hanem külföldön is. A cég folyamatosan fejlődik újabbnál újabb alapanyagokat és termékeket fejleszt, mindemellett pedig minden egyes terméke stabil minőséggel rendelkezik.

Szolgáltatásaim

Callux szikementes pedikűr

Hagyományos pedikűr

Géllakozás kézre és lábra is

Köröm díszítés (nyomda, csillámporok, krómporok, matrica, transfer fólia stb)

Manikűr nők, férfiak és gyerekek részére is


Fontos számomra, hogy a vendég ne csak a szolgáltatásokért érkezzen, hanem ottléte alatt „Énidőt” is élvezhessen, ahol pihen és háttérbe szorítja a mindennapi terheket- Vendégeim a szolgáltatása mellé kávét, üdítőt kérhet, a szalonunkban ingyen wifi áll a rendelkezésükre. Gyermekkel érkezőket is szívesen látjuk kialakított gyermekváróban. A szalont, átvétel után teljeskörűen felújítottuk, ezzel is a vendégeink kényelmét szolgálva. Szeretettel várok mindenkit a WR Beauty szépségszalonban!

Keresd a szépszég tanácsadót

Redele-Szemán Viktória

+36-30-148-7118