Skip to content

Hydra Touch H2 – arctisztító és anti-aging rendszer bemutatása

Három technológiája a tökéletes arcbőrért dolgozik

Hydra Touch H2

18.000 Ft-tól

Az EunSung Hydra Touch H2 rendszer a Magyarországon már ismert, kiváló eredményességű bőrtisztító és tápláló AquaClean technológiát, a multipoláris elektroporációt LED fényterápiákkal és az Y-lifting kezelőfejből továbbfejlesztett Lift-Roll technológiát ötvözi a vadonatúj hidrogéndús víz modullal, amely az aktív oxigén csökkentésével ér el öregedésgátló hatást.

A készülék életkortól függetlenül használható. A készülék tökéletes a bőrtisztítás területén és az elhalt hámsejtek eltávolításában. Anti-aging kezelések hatékony társa, jól használható hatóanyagok bejuttatására és az Y lifting, pedig az anti-aging kezelésekben elengedhetetlen lépés.

A gépnek köszönhetően vége a fájdalmas hagyományos nyomkodásos arctisztításnak Az arctisztítás teljesen fájdalommentes.  A gép használatával már első kezelésnél látványos eredmények várhatóak.

Hydra Touch H2 hipoallergén peeling rendszerrel

De mi is az AquaClean technológia?

Bátran kijelenthető, hogy minden idők egyik legsikeresebb bőrtisztító és tápláló technológiája lett ebbe a csodagépbe beletéve. Az AquaClean rendszer speciális kezelőfejjel és speciális tisztítófolyadékokkal (tejsav, szalicisav, hidratáló komplex) oldják fel a szennyeződéseket a bőr felszínén (acne, faggyú, elhalt hámsejt), majd a benne található vákuum segítségével pedig eltávolítja.

S1 oldat – első lépés kíméletes tiszítás

AHA (Alfa-hidroxil savak)

Az AHA elnevezés általánosságban a természetben előforduló gyümölcssavakra utal, amelyek egyik jellegzetessége a vízben oldódó tulajdonságuk. Már az időszámításunk előtti időkben is használták a bőrápolásban az elhalt hámsejtek biztonságos és eredményes eltávolításához. A tejsav eltávolítja a szebumot és az oxidizált szennyeződéseket is a pórusok mélyéről. Kíméletességének köszönhetően a legérzékenyebb bőrű vendégek esetében is biztonsággal alkalmazható.

S2 oldat – második lépés intenzív T-zóna kezelés

BHA (Béta-hidroxil sav)

A BHA kíválóan oldódik zsírokban, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, ahol megakadályozza a bőr elszarusodását és oldja a keratinociták közötti kötéseket is. A szalicilsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

S3 oldat – harmadik lépés hidratálás és tápanyag-bevitel

Hidratálás (tápláló összetevők)

Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Omega-3 zsírsavakban gazdag porcsint (Portulaca) is tartalmaz.

Felfrissülés a bőrnek

A gép a teljeskörű hatékony arcápolás érdekében négy önmagában is rendkívül eredményes technológiát tartalmaz.

 1. AquaClean hidrodermabrázió
 2. Elektroporáció
 3. Lift-Roll technológia, ez már a jól ismert Y alakú lift továbbfejlesztett változata, hatóanyag bevitelre és az arc izomzatának masszázsszerű tornáztatására szolgál.
 4. Hidrogénes vízterápia, az aktív oxigén semlegesítésével vizet hoz létre, ezzel növelve a bőr természetes hidratáltságát. Ez az eljárás jelenleg VILÁGÚJDONSÁG!!!!!!

A készüléken található kezelőfejek

A gépen találhatók kezelőfejek felhasználási terület:

 • bőrtisztítás,
 • pórustisztítás
 • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
 • bőrlégzés és vérkeringés fokozása
 • bőrtextúra javítása
 • hatóanyag-bevitel
 • lifting
 • aktív oxigén, oxidatív szabadgyökök eltávolítása hidrogéndús vízterápiával, öregedésgátló hatás.

Pórustisztítás, akne, comedo és gyulladás csökkentés

A gépről

A dél-koreai EunSung a világ egyik vezető orvos-esztétikai és kozmetikai berendezéseket gyártó vállalata. Minden gépe megbízható, biztonságos és rendkívül eredményes készülékekkel a világ több, mint 70 országában kaphatóak. Komoly szervíz hálózattal, és kitűnő minőséggel lettek a gépek összerakva. Magyarországon a Center Kft forgalmazza, akik már 1991 óta a szépségipari és orvos- esztétikai berendezések forgalmazásában kiemelkedő a magyar piacon. A Center Kft-t minden szakmabeli ismeri és tudja, hogy nívós profi gépeket kínál.

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Tapasztald meg te is a páratlan Hydra Touch H2 géppel való kezelés egyikét. Válaszd a gyors és kíméletes Hydra Touch H2 kezelést és meglátod, hogy a bőröd nem csak a kezelés után lesz szebb, hanem a hatása még hosszú ideig érezhető és látható!

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251