Skip to content

Kozmetikai hámlasztó és bőrmegújító savas kezelés

Professzionális savas hámlasztás

Savazás

14.500 Ft-tól

Bátran mondhatjuk, hogy a savas hámlasztás a korunk egyik leghatásosabb és legismertebb kozmetikai kezelése. Mindenki bőrén van valamilyen elváltozás, hiszen senkinek sincsen tökéletes bőre. Legyen az pigmentfolt, májfolt, apróbb ráncok, fénykárosodásból szerzett elváltozások vagy bármilyen heg, ezekre mind megoldást jelent a savas hámlasztásos kezelés.

A savas hámlasztás sosem az arcbőr roncsolásával történik, hanem az arcbőr stimulálásával. A kémiai hámlasztásos kezelések mindig több lépcsősök és figyelni kell a fokozatosság elvére.

Kinek szól?

Ajánlom

A kémiai hámlasztás arcbőr állapotától függően 4-6 alkalmas kúrát jelent. Már az első kezelés alkalmával a vendég észre fogja venni arcának változását, mely puha és bársonyos tapintású lesz. A kezelések lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy egyidőben ne csak a hámlasztás és a bőrhibák kezelése történjen meg, hanem a befejező krémeknek köszönhetően aktív hatóanyagokkal is feltöltésre kerüljön bőrünk. 

A különböző típusú és koncentrációjú és intenzitású peelingek- vagy a köznyelvben ahogy ismert savak- kiválasztása és a kúra alkalmazása biztosítja a várt elképesztő eredményt.

A kezelés a retinol tartalom miatt csakis ősztől kora tavaszig végezhető, ezt szigorúan kell venni, mert nagyobb kárt tudunk tenni, mint ami lenne a haszon. Azoknak, akik szeretik a savas kezeléseket azoknak jó hír, hogy van egész évben végezhető savas kezelése is a HL termékcsaládnak, ami veszélytelen és a jó hír, hogy nyáron is alkalmazható! Itt található

Savas hámlasztások javallatai. Apró ráncok eltűnnek; Puhább, simább bőrfelület; Májfoltok, pigment foltok, öregségi foltok halványodnak

Teljeskörű bőrmegújulás, a bőrminőség intenzív javulása, egyenletesebb bőrtextúrával.

Csúcsminőségű, maximálisan biztonságos és természetes savas hámlasztás.

A savas hámlasztás szinte az összes korosztály számára ajánlott, mely segítségével tartós javulás érhető.

Milyen termékekkel végzem a savas hámlasztást?

A szalonban a méltán híres izraeli HL cég termékeivel dolgozom. A savas hámlasztó kezelések során a krémek professzionális színvonalának köszönhetően a termékek eredményessége maximális. A vendégeim és én is nagyon elégedett vagyok velük.

A termékek professzionális használatra lettek kifejlesztve, otthoni alkalmazásra nem megfelelőek. A peelingek egymástól a savak koncentrációjától, arányától különböznek egymástól.

Az eltérő összetételű és pH értékű savak úgy lettek összeállítva, hogy a legjobban alkalmazkodjanak a kezelés típusához és a bőr állapotához, valamint a kezelés céljához.
A brand tagjai kiválóan alkalmasak a szeborreás bőrök, az öregedő bőrök/anti-aging, a pigmentfoltok és öregségi foltok kezelésére. Használatukkal a szakemberek munkáját eredményesebbé teszik és a bőr rugalmasabb, hidratáltabb, a színe egyenletesebb és üdébb lesz.

Főbb hatóanyagok a termékekben: AHA, BHA, Retinol, tejsav, szőlő, gránátalma, acai olaj, C-vitamin.

Kémiai hámlasztás jellemzői:

 • Serkenti a bőr természetes megújulási folyamatát
 • Szabályozza a bazális sejtek termelését
 • Fokozza a kollagén szintézist.
 • Csökkenti a mimikai-, és degenerációs ráncokat.
 • Lassítja a bőr öregedési folyamatát
 • Megújítja a bőr textúráját.
 • Enyhíti a bőr gyulladását és a bőrpírt.
 • Szabályozza a faggyútermelést.
 • Eltávolítja az elhalt szarusejtek egy részét.
 • Halványítja a pigmentfoltokat
 • Megoldást nyújt a pattanásos bőröknek.
 • Pórusok összehúzódnak, méretük csökken.

Milyen bőrre ajánlott a kezelés elvégzése?

Szinte minden bőrre alkalmas a kezelés.

Akiknek kifejezetten ajánlott:

 • Pattanásos, aknés, mitesszeres bőrre akár tiniknek is.
 • Idősödő akár petyhüdt bőrre.
 • Heges bőrök kezelésére.
 • Napfény okozta károsodott bőrre
 • Májfoltok pigmentfoltok kezelésére

Kik azok akiken nem végezhető el a kémiai peelinges kezelés?

Vannak esetek amikor nem végezhető el ez az eljárás. Amennyiben a vendég arcán fennáll bármely fertőző betegség ilyen lehet herpesz, ekcéma, szemölcs, akkora kezelés nem végezhető el. A hámlasztásos bőrfelületen lévő gyulladásos, nyílt sebek esetén sem lehet elvégezni a kezelést.

Amennyiben az illető olyan gyógyszert szed, ami bőrvékonyító vagy fényérzékenységet okoz, akkor szintén nem alkalmazható a kezelés.

Terhesség, szoptatás vagy daganatos betegségek alkalmával szintén nem lehet a kezelést elvégezni.

A hámlasztás hatására a vendég bőre sugárzóan szép, egyenletes színű és bársonyosan puha lesz, ráadásul a ráncok csökkenése miatt jóval fiatalabbnak is látszik bőrünk.

Várok mindenkit sok szeretettel, aki egyenletes bőrszínt, ragyogó, egészséges bőrt szeretne és az öregedés jeleit is szeretné csökkenteni.

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

A Kozmetikai hámlasztó és bőrmegújító kezelés konstrukcióban is megvásárolható ez esetben 4 alkalom egyszeri kifizetés esetén ajándék 1 alkalom. A savas hámlasztásos kezelésnél a bérlet 3 hónapig érvényes.

A savas hámlasztásos kezelés szigorúan ősztől kora tavaszig használható a retinol tartalom miatt.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251