Skip to content

Carbon Peeling/ Hollywood Peeling

17.500 FT 75 perc

Miért olyan népszerű a Hollywood Peeling?

A Carbon peeling kezelés, avagy Hollywood Peeling kezelés minden közösségi platformon megtalálható, hiszen egy nagyon ismert kezelésről van szó. Azt gondolom, ha valakit nem érdekel a kozmetikai ipar és tudatos bőrápolónak sem mondhatja magát, még akkor is találkozott a géppel vagy maga a kezelés nevével.

A Hollywoodi sztárok egyik legnépszerűbb kezelése, igazi vörösszőnyeges kezelésnek nevezik. Nem hiába ez az elnevezés, mert egységes ragyogóbb bőr fog velünk szembenézni a tükörben.

A Carbon Peeling nem csak a tudása miatt, hanem a gyorsasága miatt is népszerű kezelés. Az alap Carbon peeling kezelés 75 perc alatt elkészül és folytathatjuk is az életünket tovább.

A kezelés az arc letisztítása után a speciális szén alapú paszta felhelyezését követően és természetesen minden biztonsági előírást betartva mindezek után a lézeres, hámlasztásos kezelés következik. A kezelés biztonságos és célzottan juttattja az energiát a külső epidermális és a bőr mélyebb rétegeibe is.

A lézerenergia a melanin sejteket célozza meg, és az irha gyengéd melegítésével segíti az új kollagén növekedését. A lézer energia és a meleg párosításának köszönhetően a nem kívánt pigmentek csökkenését és a bőr kollagén növekedését eredményezi.

De miért is ilyen lenyűgöző a Hollywood, Carbon peeling kezelés eredményei?

Az eljárásnál olyan lézer technológiát dolgoztak ki és a szén adta lehetőségeit kihasználva, hogy az eredmény lenyűgöző és hatékony legyen. A szén paszta ahogy aktiválódik bőrünkkel utána úgymond leradírozzuk a lézer fénnyel a bőrt, ezáltal az elhalt bőrsejtek teljes eltávolításra kerülnek. Mindezek után a bőrön csak tiszta és élő sejtek lesznek. A bőr minősége és textúrája javul és üde arcszint kapunk. 

Carbon Peeling eredmények?

Egyedülállóan és gyorsan javítja a bőr minőségét. Gyakorlatilag az eredmény már egy kezelés alkalmával is észrevehető lesz. Fontos események előtt életmentő lehet egy Hollywood Peeling kezelés. Javasolt komolyabb esztétikai kezelések előtt is az elvégzése, hiszen a bőrt teljesen felkészíti a komolyabb beavatkozásokra.

A kezelés egész évben biztonságosan alkalmazható. Nem kell többé a bőrt elfedni beton biztos vastag alapozókkal, mert a gyönyörű bőrért a Carbon Peeling/ Hoolywod peeling felel.

Várlak szeretettel Dunakeszin a WR Beauty Szépségszalonban Carbon Peeling/Hollywood peeling kezelésre.