Skip to content

Carbon Peeling/ Hollywood Peeling gép bemutatása

PhotonJet rövid impulzusú Nd:YAG lézer berendezés

Sokoldalú Q-kapcsolt Nd:YAG lézer

17.500 Ft-tól

A készülék által kibocsátott, erőteljes lézersugár penetrációs képessége lehetővé teszi a dermis mély rétegeinek elérését. A Q-kapcsolt Nd:YAG lézer hullámhosszának legfőbb jellemzője, hogy elsődlegesen a pigmentet tartalmazó sejtekben nyelődik el. A PhotonJet V2 Q-kapcsolt rövid impulzusú Nd:YAG készülék egyedülálló ár-érték arányt nyújtó berendezés a piacon. Kétféle hullámhossza (532 nm és 1064 nm) és magas teljesítménye sokoldalú felhasználási lehetőségekkel ruházza fel.

A Q-kapcsolt Nd:YAG lézer készülék barna foltok, pigment problémák, öregségi foltok, napkárosodott bőr kezelésére eredményesen alkalmazható. A pigmentfoltok sejtjei felveszik a lézer energiáját és a festékrészecskék apró pigmentelemekre robbannak szét. Így a bőrfelület egyre világosabbá válik, és az elszíneződés fokozatosan elhalványul. A felrobbant pigment darabkák a szervezet kiválasztó szervrendszerén keresztül távoznak, teljesen természetesen úton.

Bársonyos tapintású, feszesebb bőr!

Pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés és pigment kezelés!

Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a kozmetikában.

Egész évben végezhető lézeres arckezelés

Carbon-peeling

Ezzel a készülékkel elvégezhető a rendkívüli népszerűségnek örvendő Carbon-peeling kezelés is! Ennek során egy speciális magas széntartalmú fekete széngélt kenünk a kezelendő területre, a készülék lézersugarai ebben a mesterséges pigmentben fognak elnyelődni, ezt fogják szétrobbantani. A kezelés nevében is szerepelő peeling-hatás eredményeképp az elhalt hámsejteket is eltávolítjuk. Továbbá a lézer energiája által előidézett robbanások nyomán keletkező hő azonnal összehúzza a pórusokat, mérsékli a ráncokat. A kezelés végén egy sokkal szebb üdébb, egységesebb bőrképet kapunk. Minden bőrtípus számára ajánlott, de kifejezetten a fáradt fakó, napkárosodott, valamint a gyulladt, aknés, szeborreás bőröknek. Az eredmény egy kezelés után szembetűnő és tartós!

Mivel a lézersugár ennél a kezelésnél csak közvetve találkozik a bőrrel, egész évben biztonságosan alkalmazható!

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Tapasztald meg te is a páratlan Hydra Touch H2 géppel való kezelés egyikét. Válaszd a gyors és kíméletes Hydra Touch H2 kezelést és meglátod, hogy a bőröd nem csak a kezelés után lesz szebb, hanem a hatása még hosszú ideig érezhető és látható!

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251