Skip to content

Kozmetikum és utalvány karácsonyra

Karácsonyra kozmetikai terméket vagy utalványt adni?

Kozmetikusként, mi mást mondhatnék, nem ciki 😊 Persze ha jobban megvizsgáljuk a kérdést akkor is arra jutok, hogy nem ciki.

Sokszor mondják a vendégeim a karácsony közeledtével, hogy úgy vásárolnának anyukájuknak testvérüknek, barátnőjüknek egy komolyabb prémium kozmetikai terméket. Azonban sokszor felvetődik a kérdés, hogy nem fogja majd úgy érezni az ajándékozott fél, hogy csak gyorsan le lett tudva egy kozmetikummal.

Lehet kozmetikumot úgy is a fa alá tenni, hogy lehessen érezni belőle a gondoskodást és a törődést! Szoktam mondani, ha mutatnak egy közeli fényképet az illetőről ott már azért lehet látni bőrének az állapotát és többségben az illetőt mindig nagyon jól ismeritek, így pár kérdés után, közel tudunk kerülni ahhoz, hogy milyen termékcsaládhoz nyúljunk ajándékozás terén.

Szoktam mondani, hogy nem egy átlagos tusfürdőt adtok a legelső drogériából, hanem egy olyan prémiumkozmetikumot, amit lehet nem is ismer, ha nem járt HL referencia szalonban, hiszen a boltok polcain nem található meg, vagy az is lehet, hogy drágának ítélné meg saját magának a terméket és emiatt meg se vásárolná. Azért lássuk be a nők zöme szereti a prémium professzionális kozmetikai termékeket.

A HL kozmetikumok között, rengeteg termék van csomagba csomagolva, amik együttes használata esetén garantált a siker! A termékek Pharma Kozmetikumok. A HL termékek összetételében és felépítésében az újtechnológiás, biológiailag aktív hatóanyagokat is használja, azonban a hagyományos, már bizonyított anyagokat egyaránt használja termékeiben.

Csomagok

Lássuk csak, melyek azok a kozmetikai csomagok, amiket legtöbbször magatoknak vagy családtagjaitoknak szoktatok választani:

  • A best off az nem más, mint a C-vitaminos anti-aging termékcsomag. A termékek magas koncentrációban tartalmaznak gyógynövényekből és gyümölcsökből különleges eljárással kivont C-vitamint. Ezzel a C-vitaminnal, amely antioxidánsként működik, a krém csökkenti a nap és más környezeti szennyeződések által okozott károkat. Lágy textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik a bőrben, nem hagy nehéz ragacsos érzést maga után. Csökkenti a ráncok kialakulását és javítja a bőr struktúráját. Hatékonyan hidratálja, feszesíti a bőr textúráját, miközben gondoskodik az egyenletes, üde arcszín kialakításáért.

C-vitaminos szettel fiatalos, ragyogó arcbőrt ajándékozhatsz annak, akit szeretsz.

  • Az öregedő 50+ arcbőr számára tökéletes megoldás a Juvelast kit. Ez a termékcsalád segíti a száraz, igénybe vett idősödő bőrt intenzíven és folyamatosan táplálni. Segíti a bőr oxigénállátását. Finomítja a meglévő ráncok mélységét és csökkenti az újabb ráncok kialakulását. Visszaállítja a bőr rugalmasságát. Javítja a bőr textúráját.

Ez a ránctalanító arcápoló csomag garantálja, hogy feszes és élettel teli arcbőrt ajándékozz a használójának.

  • Tinikről se feletkezzünk el főleg, hogy ők azok, akik a legtöbbet szenvednek az aknés, mitesszeres és csúnya pattanásos bőrük miatt.  Számukra ideális lehet a Double Action kit, ami a szeborreás arcbőrt veszi kezelésbe. A Double Action termékcsalád tökéletes a szeborreás bőr otthoni ápolásra. Rendkívül hatékonyan távolítja el a felesleges faggyút a bőr felszínéről és hatóanyagainak köszönhetően csökkenti a bőrtípusra jellemző problémák kialakulását. A készítmény használatával nem válik a kezelt bőrfelület dehidratálttá és érzékennyé.

Ez egy olyan ajándékcsomag lesz, amely enyhíti a pattanásokkal kapcsolatos panaszait, és csökkenti a pattanások okozta kellemetlenségeket.

Ezek a termékcsomagok közeli hozzátartozóknál biztos, hogy nem fognak kínos pillanatokat okozni. Ezek a nívós prémium kategóriás kozmetikumok igazán gondoskodó, személyre szóló ajándékok, ráadásul mindegyik termék prémium arcápolókat tartalmaz elegáns csomagolásban. 

Mi a helyzet az ajándékutalvánnyal?

Ajándékozni élményt, mindig tökéletes ajándék, ezzel biztosan nem lehet mellényúlni. Ajándékutalvánnyal jutalmazni szeretteidet azért jó mert élményt adsz, de ő tudja kiválasztani azt amire valóban szüksége van. Az ajándékkártyákat a szalonba nálunk meg lehet vásárolni egy tetszőleges összeggel és adott szolgáltatásra is vásárolható.

Az élmény örök ajándék, akinek adjuk!