Skip to content

HL Cosmetics

A HL Cosmetics termékekről

A termékek Pharma Cosmetikumok, ami azt jelenti, hogy gyógyszer fejlesztő céggel együtt dolgoznak, emiatt az összes termék magas hatóanyag tartalommal és komoly szigorú ellenőrzés alatt készül. A HL Cosmetics termékek mindegyike klinikailag tesztelt hatóanyagokon alapul, ahol a tudományos kutatásokat ötvözték a kozmetikai termékek fejlesztésénél. A Holy Land Cosmetikai céget Dekel Zvi úr alapította, aki azóta a cég vezérigazgatója. Már 1984-ben megalakult a kozmetikai márka, amely eredményes arckezelések széles skáláján kínál megoldást bármely bőr állapotára. Nem csak a kozmetikai szakemberek által használt protokollok állnak a vendégek kezelésére, hanem otthoni ápolásra is tudnak vásárolni így folyamatosan karban tudják tartani az arcukat. Fontos tudatosítani minden vendégben, hogy a pár hetente történő kozmetikai kezelések nem fognak csodát tenni. Ezek is lehetnek nagyon látványosak az arc állapotának javításában, de hosszan tartó állapot javulás és a szépen öregedő bőr elengedhetetlen feltétele az otthoni ápolás is.

A termékek csak a forgalmazó kozmetikusoknál és HL Cosmetic Magyarországnál szerezhető be, boltok polcain nem találjuk meg. Ebből is látható, hogy egy professzionális kozmetikai termékcsaládról van szó.

Szabadalommal védett termékek

A HL Cosmetics termékek több mint 30 éves fennállása óta csakis a profizmusra és a folyamatos újításokra törekszik. Többféle szabadalommal védett hatóanyagokkal és hatóanyaghordozó rendszerrel rendelkezik. Az egyik méltán híres szabadalmuk a DNS CoFactor és a DNA CoFactornak köszönhetően egyesíti a DNS szerkezetét javító enzimeket és réz peptid komplexet.

Miért válassz HL termékcsaláddal foglalkozó kozmetikust?

  • Mert minden bőrtípusra és problémára professzionális megoldást fog kínálni.
  • Tökéletes kombináció az otthoni bőrápolási rutinhoz.
  • A peelingeket úgy tervezték, hogy felgyorsítsák az anyagcserét, eltávolítsák az elhajt hámsejteket és egészséges, sima ragyogó bőrt biztosítsanak.
  • A férfiakra is gondoltak a termékek fejlesztésénél, így a férfiakra jellemző, napi bőrápolási rutinjukhoz is megtalálják a tökéletes terméket, melyek kifejezetten férfi arcbőrhöz igazodnak.
  • A napozás szerelmeseire is gondolt a cég, így a hagyományos napozószerekkel ellentétben kétszer olyan hatékonyan véd az UV sugarak elnyelésében a Sunbrella fényvédőcsalád.
  • Testkezelésre és a test bőr ápolására is tökéletes megoldást kínálnak a HL termékek.

A HL egy bőrtápláló tökéletes termékcsalád mely mindenkinek megfelelő választás, akik komolyan veszik a problémás és öregedő bőr elleni küzdelmet. A HL gyár a termékeik széles választékát kínálja, amelyeket évente frissítenek, megújítanak, hogy abőrproblémák széles skáláján és minden bőrtípusra hatékony megoldást nyújtsanak.

További tartalmak: