Skip to content

Gépi arctisztítás

18000 FT 60 perc

Miért válasszad a csúcskategóriás, Hydra Touch H2 rendszerrel való arctisztitást , mellyel gyerekjáték és fájdalommentes  az arctisztítás!

100%-ban fájdalommentes az eljárás!

Viszlát fájdalmas arctisztítás, helló gyönyörű bőr!

A gépi arctisztítás teljesen fájdalommentes, ami azt jelenti, hogy egyedülálló módon tisztítja a bőrt mechanikailag és speciális savakkal is.

A gépnek köszönhetően olyan változás köszönt be a kozmetikai tisztitás területén, amely akár teljesen kitisztítja a pórusállományt egyetlen kezelés alkalmával is.

Hatalmas előnye, hogy nem fognak a kezelés után kialakulni utólagos gennyes fázisok, simán mehetünk vele bármely rendezvényre nem fognak az arcon felpirosodás, feldagadás nyomai látszódni.  Hegesedés kizárható, hegesedésre hajlamos vendégek arcbőre is biztonságosan kezelhető.

A kezelés biztonságos az év bármely évszakjában elvégezhető, és korosztályhoz sincsen kötve bárkinek alkalmas lehet.


A Hydra Touch H2 egyszerre Peeling, tisztít és gondoskodik a bőr megfelelő hidratáltságáról.

 A Hydra Touch H2 nem csak aktívan tisztítja bőrünket, hanem egyben a bőr öregedésének jeleivel is felveszi a kesztyűt. Segít az elhalt hámsejtektől megszabadulni és felveszi a kesztyűt a oxigéngyökökkel és az eltömődött faggyúmirigyeket is eltávolítja.

A kezelés során a speciális Aqua clean technológia, optimálisan megtisztítja bőrünket,valamint megfelelő nedvességgel és oxigénnel látja el azt.

Mi is az a Hydra Touch H2 technológia?

A kezelőfejen található egy úgynevezett tip, mely egyenes vonalak mentén sugaras irányba áramlik a kezelő tip felé. A vákuum kiszívja és eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból. Mindezt a csodálatos technológiának köszönhetően fájdalommentesen és mindenféle mikróserülés nélkül!

Milyen oldatok segítik a gépi tisztítást?

 • Hidrogénes vízterápia: világújdonság, amely az aktív oxigén semlegesítésével vizet hoz létre, így növeli a bőr természetes hidratáltságát, és ezáltal lassítja az öregedés folyamatát.
 • Kíméletes tisztítás, mely AHA (alfa- hidroxi savakat) savakat tartalmaz. Az AHA elnevezés általánosságban a természetben előforduló gyümölcssavakra utal, amelyek egyik jellegzetessége a vízben oldódó tulajdonságuk. A tejsav eltávolítja a szebumot és az oxidizált szennyeződéseket is a pórusok mélyéről. Kíméletességének köszönhetően a legérzékenyebb bőrű vendégek esetében is biztonsággal alkalmazható.
 • BHA (Béta-hidroxi sav) savakat tartalmazó oldat. A BHA kiválóan oldódik zsírokban, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, ahol megakadályozza a bőr elszarusodását és oldja a keratinociták közötti kötéseket is. A szalicilsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.
 • A hidratálás és tápanyag bejuttatása a bőrbe. Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére hatolnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Omega-3 zsírsavakban gazdag porcsint (Portulaca) is tartalmaz.

A kezelés egyidőben tisztít és az elhalt hámsejteket is eltávolítja vákummal. A pórusokat tisztítja, az aknekat és comedokat, valamint egyből a gyulladásokat is kezeli. Az anyagok a bőr mélyebb rétegeibe is penetrálódnak.

Kell a nyomkodni a kezelés alatt?

A válasz egyértelműen az, hogy nem vagy csak minimális esetben, amennyiben vannak nagyon zárt komedók akkor lehet, hogy segíteni kell a megnyitásával, de a kezeléseim alatt azt mondhatjuk, hogy 95%-ban nem volt szükség rá, a gép csodálatosan elvégezte a dolgát a csodálatos krémekkel karöltve.  De ez esetben is hatalmas a különbség, hiszen a nyomkodás minimális, így tényleg nem fáj, a gép pedig annyira előkészíti ezeket a zárt komedókat is, hogy mindenféle erőszakoskodás nélkül meg lehet tőlük válni.

Milyen változás érhető el a Hydra Touch gépi arctisztító rendszerrel?

 • bőr tisztítás
 • tiszta pórusállomány
 • gyulladásos folyamatok jelentősen csökkennek
 • mérséklődik a bőrszárazság, illetve normalizálódik a faggyútermelődés
 • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
 • aktív oxigén, oxidatív szabadgyökök eltávolítása hidrogéndús vízterápiával, öregedésgátló hatás
 • bőrtextúra javítása
 • intenzíven hidratálja a bőrt
 • fokozódik a sejtek aktivitása
 • csökken a ráncok mélysége
 • bőr sokkal rugalmasabb lesz.

Mikor nem végezhető el a kezelés?

Jó hír, hogy nagyon kevés a kontraindikációja, így szinte mindenkinek jó lehet. Azonban herpesz vagy bőrbetegség esetén, mely bőrgyógyász kompetenciájába tartozik nem végezhető el.

Kell-e otthon előkészülni a gépi arctisztító kezeléshez?

A kozmetikai gépi arctisztítás esetén otthoni teendő a kezelés előtt nincsen.

 Van e kezelés után otthoni teendőnk?

Mindig el szoktam mondani a kozmetikában, hogy a legnagyobb eredmények csak úgy érhetőek el, ha otthon is gondot fordítunk az arcunkra. Ha egy évben pár alkalommal megjelenünk kozmetikai kezeléseken az is csodálatos dolog arcunk állapotában, de sajnos nagyom kevés. Otthon is használjunk rendszeresen arcbőrünknek megfelelő krémeket. Itt a megfelelőn van a hangsúly, mert kenhetjük, ha arcbőrünkhöz nem hozzáillő, akkor bizony sokat ronthatunk arcunk állapotán.

A fényvédőt sose felejtsük el használni, bármely kozmetikai kezelés után pedig erősen ajánlott.

A Hydra Touch H2 gépi arctisztítást kinek ajánlom?

 • azoknak, akik nem szeretik a nyomkodást, vagy az arcuk hegesedésre hajlamos így nem túl biztonságos a mechanikai nyomkodás nekik szuper alternatíva a gépi arctisztítás
 • azoknak, akik sokkal jobb eredményre vágynak, mint amit egy manuális tisztítás nyújthat
 • akik szeretik, a modern kozmetikai vívmányokat
 • akik szeretik, ha arctisztítás közben intenzíven hidratált lesz arcuk, mert a gép erre is lehetőséget biztosít
 • akik szeretik, az intenzív hatóanyagokat
 • akik szeretnék, hogy aknék, aknés sebhelyeik megfelelő kezelést kapjanak
 • aki szeretnék, hogy egyenletlen durva bőr textúrájuk csökkenjen
 • akik nem szeretnék a zsíros arcbőrüket kezelés nélküli hagyni