Skip to content

BB és CC krémek

A bőrünk naponta kivan téve különféle káros hatásoknak, környezeti szennyeződéseknek, UVA és UVB sugárzásoknak.  Az UVA sugárzások károsítják az elasztin rostokat, bőrpigmentációt okoznak. A ráncok nagy százalékáért az UV sugarak felelősek. A ráncok mellett pedig növelik a bőrrák kockázatát is. 

Tanulmányok kimutatták, hogy a korai öregedés egyik fő oka a napsugárzásnak kitett bőr. Nem tudjuk elég sűrűn hangsúlyozni, hogy tényleg használjunk valamilyen fényvédőt, MINDIG az év 365 napján!

Mit tehetünk a napégés és az UV ellen?

Használjunk fényvédő krémeket, melyekből már megtalálhatóak a piacon színezett és nem színezett változatok is. Termékek között megtalálhatóak a CC és BB krémek is. Ezeket a termékeket mindig használjuk a káros UV sugárzások ellen, még borús időben is, nem csak szikrázó napsütésben kell gondolni a fényvédelemre!

A BB krém és a CC krém összehasonlítása

  • BB krém mit is jelent: A BB rövidítése a „beauty balm” angol kifejezésnek, ami magyarul szépségbalzsamot jelent. Eredetileg orvosok használták szépészeti beavatkozások után, hogy elfedjék a műtéti hegek, beavatkozások nyomait.  Ettől a terméktől, egységes lett a bőr színe. Színezettségét tekintve az alapozóknál gyengébben fed, de egy sima hidratálónál jobban és fényvédőt is tartalmaznak. Többnyire a termékekben bőrápoló hatóanyagok vannak.
  • CC krém jelentése: A CC rövidítés az angol „color correcting” kifejezésből ered, melynek magyar jelentése a színkiegyenlítés. A CC krém minden egyes tulajdonságát hordozza a BB krémeknek. Tartalmaz hidratáló tulajdonságot, fényvédőt és szinte minden termékben már ránctalanító hatóanyagok is megtalálhatóak. A nagy különbég a BB krémekhez képest, hogy szinte már egy alapozóhoz hasonlít, magasabb pigment tartalommal lett megáldva. Inkább idősödő korosztály számára ajánlott, ahol a bőr egyenlőtlenebb, piros foltok tarkítják az arcot.
BB krémCC krém
egy színezett hidratáló kevés fedésselszínezett hidratáló egyenletes takarást biztosit
napi fényvédelmet biztosít, borult időben elég!széles spektrumú DPF fényvédelem található benne
könnyű fedést biztosítkönnyű színezett takarást biztosít
Foltokat halványan fediEgyenletes bőr struktúrát kapunk tőle
Alkalmas hidratáló krémekkel együtt használniLágyítja a vonalakat és a ráncokat
bőr puha lesz tőleÖregedésgátló hatással rendelkezik.

Milyen terméket használok a kozmetikában és mit ajánlok a vendégeimnek?

Nagyon nagy százalékban a HL professzionális kozmetikai termékek találhatóak meg a kozmetikai polcaimon, így az ő CC krémjüket használom a vendégeimen. A cég kifejlesztette a CC Cream-et, melynek egy innovatív termékből álló termékcsaládja az AGE DEFENSE.

Ez a termékcsalád egy tökéletes megoldást nyújt a mindennapokban. Hidratáló és tápláló tulajdonsága mellett SPF 50+ fényvédelemmel is ellátták. A hosszantartó hidratáltság érzete mellett UVA és UVB sugarak ellen is hatékony védelmet nyújt. A nap folyamán táplálja bőrünket és a szabadgyökök káros hatásaival szemben is védelmet nyújt.

Az Age Deffense javítja a bőr struktúráját és természetes fedést kínál arcbőrünknek. Használatával sima, bársonyos bőrt kapunk. Az arcunkon egy természetes sminkhatás fog megjelenni használatával.

Mi található a HL professzionális kozmetikai CC krémben?

  • UVA és UVB elleni fényvédelem
  • E vitamin
  •  Ginko Biloba
  • Zöld tea

Életkori jelek eltakarására, valamint érett arcszínek megjelenésére tökéletes választás a CC krém. Ragyogó, sima, hibátlan bőrt fog kölcsönözni használójának.

HL Cosmetics

HL termékek nálam