Skip to content

Száraz érzékeny bőr / Intenzív hidratáló kezelés hialuronsavval és speciális maszkkal

Száraz, dehidratált, ráncos bőrök kezelése

Száraz bőr kezelése

18.000 Ft-tól

Sokan azt gondolják, hogy a vízhiányos és a dehidratált bőr egy és ugyanaz, azonban ez koránt sincs így. A száraz bőr egyik fontos jellemzője, hogy a szarurétegünk lipidekben és olajban szegénnyé válik, míg a vízhiányos bőrnél az epidermis külső része fokozottan vízhiányossá válik.

Dehidratáció

Vízhiányos bőr

Durva, repedezett, idő előtti öregedés tünetei mind a száraz és vízhiányos bőr tünetei is lehetnek. A bőr kevésbé lesz rugalmas, feszes, gyakran bőrfeszülés is kísérheti a tüneteket. Ezeknek a bőrtípusoknak a normál bőrhöz képest jócskán kevesebb a hidratációja.

Vízhiány és száraz húzódó bőr kialakulása esetén tökéletes választás.

A hagyományos-, és speciális hatóanyagok kombinációja a termékekben, magas koncentrációban tartalmazzák a hidratáló anyagokat.

A kezelés hidratáltá és selymesen puhává teszi az arcot.

Felfrissülés a bőrnek

Vitalise termékcsalád

A vízhiányos, dehidratált bőrök kezelésesére kitűnő problémát nyújt a Vitalise termékcsalád. A hagyományos-, és speciális hatóanyagok kombinációja a termékekben, magas koncentrációban tartalmazzák a hidratáló anyagokat. Az aktív hatóanyag kombinációk a kezelés közben már érzékelhetően és tapinthatóan kifejtik a hatásukat, és az eredmény kézzel fogható lesz.

Főbb hatóanyagok: Peptidek, hialuronsav, A vitamin, C-vitamin, E-vitamin, tejsav, brazil dióolaj, borágóolaj, makadámia dióolaj, kukui olaj, zöld tea.

A Vitalise termékcsalád, csökkenti a finom ráncok megjelenését, feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőr struktúráját és mindezek mellett selymes, bársonyos tapintásúvá teszi a bőrt. Fokozza a bőrünk nedvességtartalmát, a kellemetlen feszült bőr érzete megszűnik.

A Vitalise termékcsalád kifejlesztett egy speciális maszkot a dehidratált száraz bőr kezelésére. Egy intenzív hidratáló csomagot ajánlok azok számára, akik úgy érzik bőrük száraz, repedezett, vízhiányos. A hatóanyag csomagban található egy speciális gipszmaszk, amely hialuronsavval, kukui dióolajjal és makadám dióolajjal lett megáldva. Mindemelett esszenciális zsírsavakban gazdag Omega 3 és 6 is megtalálható a hatóanyagai között, mely hidratáló és tápláló kezelést fog biztosítani. Ezzel a speciális eljárással növeljük a Vitalise masszázskrémek előnyeit. Segíti a bőr hidratációját és kiegyensúlyozza a bőrfelszíni lipid funkcióját, így megakadályozza a transzepidermális vízveszteséget a tartós hidratáció érdekében.

Fő jellemzői a Vitalise termékcsaládnak

  • Növeli és optimalizálja a bőr hidratációját.
  • Növeli a bőr védelmi funkcióit.
  • Segíti a bőr természetes regenerálódási folyamatát.
  • Meggátolja transzepidermális (TEWL) vízleadást.
  • Segíti a mimikai ráncok halványítását.
  • Stimulálja a kollagén szintézist, amely fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét.
  • Lágyítja a bőr textúráját.

A Vitalise termékcsalád bármely bőrnél alkalmazható és ajánlott, azonban a termékcsalád kifejezetten jolly joker lehet azoknak, aki felszíni vagy mélyrétegi, dehidratált, száraz bőrrel rendelkeznek arcukon.

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Először meghatározom a bőrtípust, és segítek a vízhiány lehetséges okainak feltárásában: munkahelyi környezet megváltozása, uszodahasználat, agresszív szappan vagy tusfürdő használata, egy közelmúltbeli betegség, gyógyszeres kezelés (koleszterinszint-csökkentő gyógyszer stb.).

Amennyiben a vízhiány oka beazonosítható, azt mielőbb meg kell szüntetni.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251