Skip to content

Nyári kozmetikai ajánlat

Nyári kozmetikai ajánlat

Érvényes 2024. június 1-től augusztus 31-ig

A forró nyári hónapok éppen úgy igénybe veszik bőrünket, mint az év többi hónapja, sőt a pigmentfoltok kialakulása ilyenkor a legmeghatározóbb. A bőrünk extra ápolást igényel ahhoz, hogy maradandó károsodás nélkül ússzuk meg a nyarat.

Nyári időszakra igaz, hogy a nagy hőtől a bőrünk kitágul, fokozódik a verejtékezés és erőteljesebben zsírosodik a bőr. A szennyező anyagok, mint amilyen a por is könnyebben támadja meg bőrünket, ezáltal a pórusok is minden nehézség nélkül tudnak eltömődni. Ezáltal nem csoda, hogy az arcunkon, de akár karunkon, hátunkon is több pattanás mitesszert tapasztalunk, mint máskor. Érdemes a nyaralást, napozást tiszta arcbőrrel kezdeni. Szép, egyenletesen tisztított arccal, a lehető legkevesebb bőrkárosodással lehet megúszni a vízparti, tengerparti nyaralást. A másik probléma ebben az időszakban a bőr szárazsága, hiszen a légkondicionáló gépek vagy a nyaralás során a víz, a sós víz, erőteljes szárító hatással lehet a bőrünkre. Érdemes mélyrétegű hidratáló koktélokat alkalmazni bőrtípusunknak megfelelő készítményeket.

Két kozmetikai ajánlatot tettem össze Nektek, amik kifejezetten a nyári hónapokra való hatóanyagokat, bőrvédő és sejtmegerősítő anyagokat tartalmaz.

Nyaralás előtti felkészítő kezelés

A kezelés menete:

 1. Arcbőr letisztítása a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel.
 2. Gépi arctisztítás (Hidrogéndús vízterápia, mely eltávolítja az aktív oxigént, és ezáltal megállítja bőrünk szabad gyökök általi károsodását. Kíméletes tisztítás tejsavval, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható. Szalicilsavval távolítjuk el az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja a szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést. Hidratálás és tápanyagbevitel. Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak bőrünknek.)
 3. Tonizálás
 4. Mélyrétegű hidratáló koktél bőrtípusnak megfelelő készítménnyel
 5. Ultrahangos hatóanyagbevitel
 6. Masszázs
 7. Feszesítő pakolás.
 8. Befejező krém
 9. Fényvédelem.

A kezelés időtartama 75 perc

A tavaszi bőrfeltöltő kezelés ára: 20.000 Ft

Napozás, nyaralás utáni vitamin feltöltő kezelés

Kezelés menete:

 1. Arcbőr letisztítása a bőrtípusnak megfelelő készítménnyel.
 2. Tejsavas peeling
 3. Hidrogéndús vízterápia, mely eltávolítja az aktív oxigént, és ezáltal megállítja bőrünk szabad gyökök általi károsodását. A kezelés csökkenti a sejtek szabad gyökök általi károsodását és lehetővé teszi az egészséges sejtek képződését.
 4. Tonizálás
 5. Mélyrétegű hidratáló koktél bőrtípusnak megfelelő készítménnyel
 6. Ultrahangos hatóanyagbevitel
 7. Masszázs
 8. Feszesítő pakolás.
 9. Befejező krém
 10. Fényvédelem.

A kezelés időtartama 75 perc

A kezelés ára 18.500 Ft

Hívjon és segítek

Keress bizalommal

Ha tavasz után azt tapasztalod, hogy bőröd petyhüdtebb fakó várlak nyári regeneráló kezeléseim egyikére.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251