Skip to content

Ázsiai legyező ecset masszázs

Ázsiai legyezőecset

Ecset masszázs

12.000 Ft-tól

Az ázsiai legyezőecset masszázs egy tradicionális ecset masszázson alapul. A masszázs hatására az arcon lévő görcsök oldónak, arcbőr rugalmassága fokozódik. Az ecset masszázs nem csak arcunkra hat és testünkre, hanem a finom mozdulatok stimuláljak az arcon található idegvégződéseinket, mely a lelkünkre is pozitívan hat.

A kezelést speciális ecsettel végezzük. A kezelés légies nyugodt mozdulat sorozatból áll. Az ecset masszázs az arc egész területén, nyak és dekoltázs, akár felkar területén is végezhető. A masszázs kifejezetten simító mozdulatok sorozatából tevődik össze. A simító mozdulatok az izomtónust fokozzak.

Hatása

Mire használjuk?

Az ázsiai ecset masszázs szinte minden bőrtípusra ajánlott. A kezelés alkalmas a hatóanyagos kezelések előtt, mert tökéletesen alkalmas, hogy a bőrt felkészítsük a hatóanyagok befogadására. Ezzel az eljárással nem csak a hatóanyagok bevitelére készítjük fel a bőrünket, hanem a vendég egy relaxációs állapotba tud kerülni, melynek hatására, nyugodtan tud pihenni a kezelés alatt, és elfelejti erre a kis időre a mindennapi terheket.

Az ecset masszázs során a bőr letisztítása és peelingezése után, az adott bőrtípusra alkalmazandó hatóanyagokkal történik a kezelés.

Az ázsiai legyezőecset masszázs egy tradicionális ecset masszázson alapul. A masszázs hatására az arcon lévő görcsök oldónak, arcbőr rugalmassága fokozódik.

Az ecset masszázs nem csak arcunkra hat és testünkre, hanem a finom mozdulatok stimuláljak az arcon található idegvégződéseinket, mely a lelkünkre is pozitívan hat

A kezelés táplálja a bőrt és lassítja az öregedési folyamatokat.

Mit használok

Vitalise termékek

A Vitalise termékek a hagyományos-, és speciális hatóanyagok kombinációja a termékekben, magas koncentrációban tartalmazzák a hidratáló anyagokat. Az aktív hatóanyag kombinációk a kezelés közben már érzékelhetően és tapinthatóan kifejtik a hatásukat, és az eredmény kézzel fogható lesz.

A termékek hialuronsavat A-, C-, E-, vitaminokat, tápláló olajokat tartalmaznak. A bőr nedvességtartalmát a kezelési protokoll fokozza, és segít megtartani a bőrben található nedvességet. Csökkenti a finom ráncok megjelenését, feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőr struktúráját, míg a bőr felszíne selymes puha tapintású lesz.

A termékcsaládot egy tradicionális ecset masszázzsal kombinálom. Az arcon lévő görcsöket oldja, pozitívan hat az elmére, és egy kitűnő relaxációs állapotot lehet elérni vele.

Kinek ajánlott a Vitalise termékkel történő ecset masszázs?

Egyszóval Mindenkinek! Bármely korosztály számára jó választás, ha egy extra kényeztetésre vágyik a bőre. Az ecset masszázzsal az idegvégződéseket stimuláljuk, aminek eredményeként a kezelt vendég ellazul, és az idegrendszerre is még jótékony hatással van. Felszíni és mélyhiányos bőr számára pedig egyenesen telitalálat ez a kezelés.

Termék jellemzői:

  • Növeli és optimalizálja a bőr hidratációját.
  • Növeli a bőr védelmi funkcióit.
  • Meggátolja transzepidermális (TEWL) vízleadást.
  • Segíti a mimikai ráncok halványítását.
  • Stimulálja a kollagén szintézist, amely fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét.

Főbb hatóanyagok amivel a termékek rendelkeznek: Peptidek, hialuronsav, A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, tejsav, brazil dióolaj, borágóolaj, makadámiai dióolaj, kukui olaj, zöld tea.

Kinek ajánlom?

Keress bizalommal

  • Mindenkinek, minden bőrtípustól függően a kezelés alkalmazható
  • Bármely évszakban elvégezhető
  • Kortól és nemtől függően használható a termékcsalád

Várok mindenkit sok szeretettel egy kényeztető arckezelés sorozatra.

Keresd a szépszég tanácsadót

Gróf-Farkas Ramóna

+36-20-5588251